Nyhedsbrev

Slaget14 2011.10.15 12:20
Så er efteråret over os og vi nærmer os tiden hvor årets udgave af natorienteringsløbet Slaget finder sted. - Ja faktisk er der nu kun knap en måned til!

Vi er i år nået til den 14. udgave af Slaget. Tidspunktet er lørdag den 12. november 2011 (17:00 - 03:00) og stedet er Østjylland... Som altid vil I modtage et deltagerbrev med en ledetråd til det præcise startsted ca. en uge før løbet - det vil sige, det kræver jo altså at I tilmelder jer!

I år skal I forberede jer på at ikke alt er ved det gamle. Vi har puslet lidt med Slagets struktur, hvilket blandt andet betyder at I kan forvente flere levende poster... Om fordelene ved denne forandring af Slaget opvejer de uundgåelige ulemper, håber vi at I vil være med til at bedømme.

Tilmeldingen til Slaget14 sker på www.slaget.dk, hvor I også kan finde den officielle indbydelse.

Hvis I ikke har deltaget før, kan I gå ind på hjemmesiden for at se nogle eksempler på poster fra de tidligere løb, og i det hele taget få svar på nogle af de mest typiske spørgsmål vi bliver mødt med. Hvis I skulle have yderligere spørgsmål er I velkomne til at kontakte løbsledelsen på slaget@slaget.dk, eller I kan kontakte en af os personligt.

Med Mange Spejderhilsner
Mads, Astrid, Lars, Jani og Jakob
/ Slaget14 Løbsledelsen


Test 2010.08.23 23:44
besked


Slaget13 2010.04.10 11:09
Så er det ved at være tid til Slaget13!

Tidspunktet er denne gang rykket til lørdag den 22. maj. Som I kan se prøver vi denne gang at afholde slaget på et lysere og varmere tidspunkt, så vi har muligheden for at afprøve lidt andre typer poster end det I er vant til.

Stedet er som sædvanligt i Østjylland, men denne gang i den sydlige ende... Som altid vil I modtage et deltagerbrev med en ledetråd til det præcise startsted cirka en uge før løbet - det vil sige, det kræver jo altså at I tilmelder jer!

Tilmeldingen sker på www.slaget.dk, hvor I også kan finde den officielle indbydelse til Slaget13.
Hvis I ikke har deltaget før, kan I gå ind på hjemmesiden for at se nogle eksempler på poster fra de tidligere løb, og i det hele taget få svar på nogle af de mest typiske spørgsmål vi bliver mødt med. Hvis I skulle have yderligere spørgsmål er I velkommen til at kontakte løbsledelsen på slaget@slaget.dk, eller I kan kontakte en af os personligt.

Med Mange Spejderhilsner
Slaget13 Løbsledelsen

/Jakob


Slaget12 2008.10.12 22:15
Så er efteråret over os, og vi nærmer os tiden hvor årets udgave af natorienteringsløbet Slaget finder sted. - Ja faktisk er der nu kun knap en måned til!

Vi er i år nået til den 12. udgave af Slaget. Tidspunktet er lørdag den 8. november 2008 og stedet er i Østjylland... Som altid vil I modtage et deltagerbrev med en ledetråd til det præcise startsted ca. en uge før løbet - det vil sige, det kræver jo altså at I tilmelder jer!

Tilmeldingen sker på www.slaget.dk, hvor I også kan finde den officielle indbydelse til Slaget12.
Hvis I ikke har deltaget før, kan I gå ind på hjemmesiden for at se nogle eksempler på poster fra de tidligere løb, og i det hele taget få svar på nogle af de mest typiske spørgsmål vi bliver mødt med. Hvis I skulle have yderligere spørgsmål er I velkomne til at kontakte løbsledelsen på slaget@slaget.dk, eller I kan kontakte en af os personligt.

VI SES PÅ SLAGET 12 !!. - . Ja det vil så sige, vi ses faktisk allerede klokken 16:30, hvor der er check in, så det er ikke tidspunktet ''PÅ SLAGET 12'' vi mener. Ja, og det har så heller ikke nødvendigvis noget med ''PÅ SLAGET 12'' at gøre ... men vi skal dog ikke forhindre jer i at høre det undervejs ;-) ...
Anyway - vi håber at vi ses den 8. november - på Slaget12 !

Med Mange Hilsner
Slaget12 Løbsledelsen


SlagetX 2006.10.03 18:40
Så er indbydelsen til SlagetX (Slaget10) blevet offentliggjort på www.slaget.dk og der er blevet åbnet for tilmeldingen samme sted.

Slaget - hvad er det?
Slaget er et natorienteringsløb der gennem de sidste ti år har været arrangeret af Klan Vildænderne - roverklanen ved KFUM-Spejderne i Skovby. Vi laver Slaget for at give oplevelser og inspiration til rovere/seniorer, ledere og andre, som mener der er for få udfordringer i divisionsturneringer o.l., eller som er vokset lidt ud over den alder, som spejderarbejde normalt henvender sig til.
I år har Slaget tiårsjubilæum og dette fejrer vi med et løb, der forhåbentlig bliver endnu sjovere end det plejer.

Løbet afholdes et indtil videre hemmeligt sted i Østjylland.

Løbet er tværkorpsligt, dvs. at spejdere er meget velkomne uanset korps, dette gælder også andre friluftsfolk. Det kan dog anbefales at have et fornuftigt kendskab til både kort og kompas, samt andre gode spejderfærdigheder.

Vil du vide mere om Slaget?
Du kan læse meget mere om Slaget på løbets hjemmeside: www.slaget.dk, hvor der også er bl.a. billeder og udvalgte postbeskrivelser fra tidligere slag.
Broens decembernummer sidste år indeholdt en artikel omhandlende Slaget9. Den er skrevet ud fra Klan Tut Ank Hammons oplevelser under løbet.
Artiklen kan læses her: http://www.dds.dk/ddsweb/download.nsf/41c4286bc6ed6bd3c1256ffe00610501/5498dd6ec660fd31c12570cf003bff1d/$FILE/Broen-4.pdf#search=%22Slaget%22

Vi glæder os til at se jer til et hæsblæsende løb!
Spejderhilsner fra SlagetX staben


Slaget9 - vi slår til igen! 2005.10.01 22:08
Der er nu godt et måned til Slaget9 løber af stabelen, og vi i staben arbejder på højtryk for at få et godt, udfordrende og inspirerende løb stablet på benene.

Holdende er også begyndt at tilmelde sig, så derfor udsendes denne lille påmindelse - for det vil jo være ærgerligt, hvis lige præcis I ikke får tilmeldt jer, før der bliver lukket for tilmeldinger... ;o)

Spejderhilsner
Slaget9 Løbsledelsen


Indbydelse til Slaget8 2004.09.28 16:46
Indbydelsen til Slaget8 er offentliggjort. Vi I løbsledelsen er hermed stolte af at kunne byde velkommen til den ottende udgave natorienteringsløbet Slaget!

Tilmelding til løbet kan foretages på www.slaget.dk - vi glæder os til at se jer.

På løbsledelsens vegne
Jakob Riis Josephsen


Slaget8 - forespørgsel 2004.09.04 16:35
Slaget8 er ved at tage form - "slagmarken" er udpeget, posterne begynder at tage form og indbydelsen er på trapperne.

Fra Slaget8-stabens side har vi dog en lille forespørgsel til jer tidligere og kommende deltagere:

Skal Slaget8 afholdes en fredag aften/nat (som Slaget plejer)?
...eller vil det passe jer deltagere bedre med en lørdag aften/nat?

- Vi vil sætte pris på, hvis I vil give jeres mening til kende: slaget@slaget.dk

På vegne af løbsledelsen...
Jakob Riis Josephsen
jakob@josephsen.com


Slaget6 - vi slår til igen! 2002.10.01 00:57
Der er nu godt et måned til Slaget6 løber af stabelen og vi i staben arbejder på højtryk for at få et godt, udfordrende og inspirerende løb stablet på benene.

Holdende er også begyndt at tilmelde sig, så derfor udsendes denne lille påmindelse - for det vil jo være ærgerligt, hvis lige præcis I ikke får tilmeldt jer før der bliver lukket for tilmeldinger... ;o)

Spejderhilsner
Slaget6 Løbsledelsen


Fakta: Slaget er et natorienteringsløb for rovere, seniorer, ledere og andre voksne spejdere. Formålet med Slaget er at give inspiration til anderledes spejderaktiviteter og give deltagerne en spændende oplevelse. Slaget arrangeres af Klan Vildænderne ved KFUM-Spejderne i Skovby.
Slaget6 finder sted fra om aftenen fredag den 8. november 2002 til en gang ud midt på natten (Løbet afblæses kl. 03:30). Har du ikke set indbydelsen til Slaget6, kan du finde den på www.slaget.dk